Βασιλέως Γεωργίου 9 | 2310 818208|info@pasatemponuts.gr

Ιπποφαες Λαδι ΒΙΟ 50ml

31,50 

Το έντονα χρωματισμένο κόκκινο-πορτοκαλί έλαιο ιπποφαούς συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες πηγές καροτενοειδών, ενώ επίσης, περιέχει και πολλές άλλες σημαντικές φυτικές ουσίες. Αυτό το καθιστά ένα από τα πιο πολύπλοκα έλαια ενεργών συστατικών στα φυσικά καλλυντικά. Η απαλή εκχύλιση με την χρήση διοξειδίου του άνθρακα, προστατεύει τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά κατά την παραγωγή του ελαίου. Ακριβώς όπως και με κάθε βιολογικό μας προϊόν, συλλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες, μαζί με έμπειρους προμηθευτές για την εξαγωγή πολύτιμου ελαίου.

Το έλαιο ιπποφαούς ΒΙΟ περιέχει παλμιτολεϊκό οξύ το οποίο είναι σπάνιο στα φυτικά έλαια. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σχεδόν όλων των λιποδιαλυτών βιταμινών.

Το έλαιο ιπποφαούς ΒΙΟ είναι ένα εξαιρετικό λάδι για το δέρμα, καθώς περιέχει πολλές βιταμίνες και χρωστικές ουσίες. Το παλμιτολεϊκό οξύ αποτελεί το ένα τρίτο του ελαίου και δρα θρεπτικά και προστατευτικά στο δέρμα. Αυτή η δράση υποστηρίζεται από τοκοφερόλες και καροτενοειδή. Επιπλέον, είναι ιδανικό για την φροντίδα του δέρματος μετά από έκθεση στον ήλιο, καθώς το λάδι βοηθά στην αποκατάσταση του δέρματος που έχει καεί. Τα ώριμα, ρυπαρά και επιρρεπή σε ακμή δέρματα ωφελούνται από το έλαιο επίσης. Λόγω των ισχυρών χρωστικών ιδιοτήτων του, το λάδι χρησιμοποιείται μόνο σε μικρές ποσότητες.

Περιγραφή

Το έντονα χρωματισμένο κόκκινο-πορτοκαλί έλαιο ιπποφαούς συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες πηγές καροτενοειδών, ενώ επίσης, περιέχει και πολλές άλλες σημαντικές φυτικές ουσίες. Αυτό το καθιστά ένα από τα πιο πολύπλοκα έλαια ενεργών συστατικών στα φυσικά καλλυντικά. Η απαλή εκχύλιση με την χρήση διοξειδίου του άνθρακα, προστατεύει τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά κατά την παραγωγή του ελαίου. Ακριβώς όπως και με κάθε βιολογικό μας προϊόν, συλλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες, μαζί με έμπειρους προμηθευτές για την εξαγωγή πολύτιμου ελαίου.

Το έλαιο ιπποφαούς ΒΙΟ περιέχει παλμιτολεϊκό οξύ το οποίο είναι σπάνιο στα φυτικά έλαια. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σχεδόν όλων των λιποδιαλυτών βιταμινών.

Το έλαιο ιπποφαούς ΒΙΟ είναι ένα εξαιρετικό λάδι για το δέρμα, καθώς περιέχει πολλές βιταμίνες και χρωστικές ουσίες. Το παλμιτολεϊκό οξύ αποτελεί το ένα τρίτο του ελαίου και δρα θρεπτικά και προστατευτικά στο δέρμα. Αυτή η δράση υποστηρίζεται από τοκοφερόλες και καροτενοειδή. Επιπλέον, είναι ιδανικό για την φροντίδα του δέρματος μετά από έκθεση στον ήλιο, καθώς το λάδι βοηθά στην αποκατάσταση του δέρματος που έχει καεί. Τα ώριμα, ρυπαρά και επιρρεπή σε ακμή δέρματα ωφελούνται από το έλαιο επίσης. Λόγω των ισχυρών χρωστικών ιδιοτήτων του, το λάδι χρησιμοποιείται μόνο σε μικρές ποσότητες.

Επιπλέον, το έλαιο ιπποφαούς είναι ένα πολύτιμο μαγειρικό λάδι που χρησιμοποιείται για το ραφινάρισμα γλυκών πιάτων.

Το Λάδι Ιπποφαούς ΒΙΟ είναι άριστο για την φροντίδα του σώματος και θεωρείται κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Το ιπποφαές είναι από τα αρχαιότερα φυτά της Ευρώπης και της Ασίας και ανήκει στα λεγόμενα σούπερ βότανα. Τα 190 ενεργά συστατικά που περιέχει το φυτό προκαλούν θαυμασμό. Το Ιπποφαες είναι μία φυτική “φαρμακαποθήκη” καθώς περιέχει βιταμίνες A, B1, B2, C, E και Κ. Περιέχει ακόμη βήτα-καροτένιο (το πιο πλούσιο), φλαβονοειδή (isorhamnetin, quercetin glycosides, kaempferol), φολικό οξύ, οργανικά οξέα (quinic acid, malic acid), ολεϊκά οξέα (omega-3, omega-6, omega-7, omega-9) και μεταλλικά στοιχεία (Νάτριο, Κάλιο, Μαγνήσιο, Ασβέστιο, Σίδηρο, Ψευδάργυρο, Σελήνιο).

Χάρις σε αυτά τα συστατικά ενισχύει τη φυσική ανάπλαση του δέρματος, των νυχιών και των μαλλιών, αναπληρώνοντας τη χαμένη τους υγρασία. Αναζωογονεί και ενυδατώνει τα ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα και η φυσική ισορροπία της επιδερμίδας επανέρχεται γρήγορα με αποτέλεσμα να δείχνει πιο λαμπερή και ξεκούραστη μετά από κάθε χρήση. Χρησιμοποιείται πάρα πολύ από άτομα με πρόβλημα ψωρίασης, διότι είναι αρκετά αποτελεσματικό στη συγκεκριμένη πάθηση. Το δέρμα αποκτά νέα ζωντάνια, φαίνεται ανανεωμένο και αισθητά πιο λείο. Για οικονομικούς λόγους αλλά και επειδή πιθανόν σε πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες (αν χρησιμοποιηθεί σκέτο) να προκαλέσει προσωρινό αποχρωματισμό, συνιστούμε να το αραιώνεται με κάποιο άλλο λάδι βάσης. Πίνοντας το (1-2 κουταλιές της σούπας) βοηθάει εξαιρετικά στην τόνωση του οργανισμού αλλά και σε προβλήματα ζαχαροδιαβήτη, κολίτιδας, ελκών και υπέρτασης.

Το Λάδι Ιπποφαούς ΒΙΟ χρησιμοποιείται είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με άλλα έλαια βάσης για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Τέλος, σημαντικό είναι να γνωρίζουμε ότι τα έλαια βάσης είναι απαραίτητα στην αρωματοθεραπεία προκειμένου να αποτελέσουν τον “φορέα” στον οποίο θα προστεθούν τα αιθέρια έλαια.

INCI-name: Hippophae Rhamnoides Fruit οil

Εφαρμογή: Καλλυντικά, τρόφιμα

Πιστοποιήσεις: GR-BIO-10 ,DE-ÖKO-007 / COSMOS certified 100% bio (organic) / Kosher

Προέλευση: Γερμανία

Θεραπείες για: Δερματοπάθειες, Έλκη, Εμμηνορρυσία, Ζαχαροδιαβήτη, Κιρσοί, Κολίτιδα, Κυκλοφορικό, Κυτταρίτιδα, Μαλλιά, Ρυτίδες, Υπέρταση, Ψωρίαση

 

Εάν γνωρίζετε ή πιστεύετε πως ενδέχεται να έχετε κάποια τροφική αλλεργία ή δυσανεξία, παρακαλούμε ενημερωθείτε για προϊόντα που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργία ή δυσανεξία εδώ.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,080 kg

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Ιπποφαες Λαδι ΒΙΟ 50ml”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τίτλος

Go to Top