Βασιλέως Γεωργίου 9 | 2310 818208|info@pasatemponuts.gr

Μακαντάμια Λάδι ΒΙΟ

8,90 

Το έλαιο Μακαντάμια ΒΙΟ παράγεται από τον βασιλιά των καρπών, το μακαντάμια. Το ελαφρώς κίτρινο έλαιο διαθέτει την χαρακτηριστική γεύση του καρπού. Υψηλή περιεκτικότητα σε παλμιτολεϊκό οξύ, ένα λιπαρό οξύ που περιέχεται μόνο σε ζωικά λίπη. Στα καλλυντικά, η υψηλή περιεκτικότητα σε παλμιτολεϊκό οξύ χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης και καθιστά το έλαιο μακαντάμια απόλυτα συμβατό με το δέρμα. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό λάδι μασάζ λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε ελαϊκό οξύ. Το λάδι καθιστά την επιδερμίδα λεία και απαλή. Συσκευασία 100ml

Κατηγορία:

Περιγραφή

Το έλαιο Μακαντάμια ΒΙΟ παράγεται από τον βασιλιά των καρπών, το μακαντάμια. Το ελαφρώς κίτρινο έλαιο διαθέτει την χαρακτηριστική γεύση του καρπού. Υψηλή περιεκτικότητα σε παλμιτολεϊκό οξύ, ένα λιπαρό οξύ που περιέχεται μόνο σε ζωικά λίπη. Στα καλλυντικά, η υψηλή περιεκτικότητα σε παλμιτολεϊκό οξύ χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης και καθιστά το έλαιο μακαντάμια απόλυτα συμβατό με το δέρμα. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό λάδι μασάζ λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε ελαϊκό οξύ. Το λάδι καθιστά την επιδερμίδα λεία και απαλή. Συσκευασία 100ml

Το έλαιο Μακαντάμια ΒΙΟ είναι ένα πολύ λεπτό βρώσιμο λάδι που είναι ιδανικό για σαλάτες, γλυκά καθώς και για μαγείρεμα και ψήσιμο. Το Λάδι Μακαντάμια ΒΙΟ προέρχεται από τους καρπούς του φυτού Macadamia Ternifolia, οι οποίοι μοιάζουν με τα γνωστά μας φουντούκια. Το λάδι Μακαντάμια έχει πολύ υψηλές ενυδατικές ιδιότητες και είναι ιδανικό για τις ώριμες και “ταλαιπωρημένες” επιδερμίδες. Απορροφάται εύκολα και γρήγορα από την επιδερμίδα εξαιτίας της ομοιότητάς του με τα λιπαρά οξέα του δέρματος. Έχει φυσικό δείκτη προστασίας από τον ήλιο 3-4. Δρα ενάντια στις ελεύθερες ρίζες επιδρώντας θετικά στο μεταβολισμό του δέρματος. Η μεγάλη του περιεκτικότητα σε Ω-7 το καθιστά ιδανικό για την περιποίηση του προσώπου. Είναι πολύ πλούσιο σε βιταμίνες (Α, Β1, Β2,B3, C και Ε), σε μεταλλικά στοιχεία(σίδηρο, μαγνήσιο) και πρωτεΐνες.

Το λάδι Μακαντάμια ΒΙΟ μπορεί να αναμιχθεί σε ποσοστό 10-20% με άλλα λάδια βάσης στη περίπτωση των προϊόντων μασάζ, ή να χρησιμοποιηθεί σε lotions, lip balms, ενυδατικές κρέμες και προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Χρησιμοποιήστε το αυτούσιο ή σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια.

Το Λάδι Μακαντάμια ΒΙΟ χρησιμοποιείται είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με άλλα έλαια βάσης για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Τέλος, σημαντικό είναι να γνωρίζουμε ότι τα έλαια βάσης είναι απαραίτητα στην αρωματοθεραπεία προκειμένου να αποτελέσουν τον “φορέα” στον οποίο θα προστεθούν τα αιθέρια έλαια.

INCI-name: Macadamia Integrifolia Seed Oil

Εφαρμογή: Καλλυντικά, τρόφιμα

Πιστοποιήσεις: GR-BIO-10, DE-ÖKO-007 / COSMOS certified 100% bio (organic) / Kosher

Προέλευση: Γερμανία

Επιπλέον πληροφορίες

Ποσότητα

250 g., 500 g., 1 kg.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Μακαντάμια Λάδι ΒΙΟ”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τίτλος

Go to Top