Βασιλέως Γεωργίου 9 | 2310 818208|info@pasatemponuts.gr

Βιολογικό Έλαιο Jojoba

9,90 

Το Βιολογικό Έλαιο Jojoba της 7elements (Simmondsia Chinensis Seed Oil) παράγεται με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης. Η υψηλή του περιεκτικότητα σε υποπροϊόντα λίπους και βιταμίνη Ε προσφέρει προστασία και απαλότητα. Όταν προστίθεται σε μείγματα, το έλαιο jojoba αυξάνει τη διάρκεια ζωής τους. Το έλαιο Jojoba αποτελεί ένα από τα πιο πολύτιμα έλαια περιποίησης και ομορφιάς, απορροφάται γρήγορα δέρμα χωρίς ίχνη λιπαρότητας, έχει μεγάλη ικανότητα εξάπλωσης, απορροφάται σε βάθος από το δέρμα, ρυθμίζει την λιπαρότητα της επιδερμίδας και διατηρεί την ενυδάτωσή της. Προσοχή: Αποκλειστικά για καλλυντική χρήση. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 100ml

Κατηγορία:

Περιγραφή

Το Βιολογικό Έλαιο Jojoba της 7elements (Simmondsia Chinensis Seed Oil) παράγεται με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης. Η υψηλή του περιεκτικότητα σε υποπροϊόντα λίπους και βιταμίνη Ε προσφέρει προστασία και απαλότητα. Όταν προστίθεται σε μείγματα, το έλαιο jojoba αυξάνει τη διάρκεια ζωής τους. Το έλαιο Jojoba αποτελεί ένα από τα πιο πολύτιμα έλαια περιποίησης και ομορφιάς, απορροφάται γρήγορα δέρμα χωρίς ίχνη λιπαρότητας, έχει μεγάλη ικανότητα εξάπλωσης, απορροφάται σε βάθος από το δέρμα, ρυθμίζει την λιπαρότητα της επιδερμίδας και διατηρεί την ενυδάτωσή της. Προσοχή: Αποκλειστικά για καλλυντική χρήση. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 100ml

ΧΑΡΑΚΤΗΡIΣΤΙΚΑ: 100% παρθένο έλαιο jojoba Πιστοποιημένο βιολογικό Ψυχρής έκθλιψης Πιστοποιημένο φιαλίδιο και πώμα ασφαλείας για τη διασφάλιση της διατήρησης της ποιότητας του ελαίου Non-GMO Κατάλληλο για vegans Μερικές από τις ιδιότητες του ελαίου jojoba: είναι πλούσιο σε βιταμίνες E, μέταλλα και λιπαρά οξέα. έχει ενυδατικές ιδιότητες και προσφέρει ελαστικότητα στο δέρμα απορροφάται αποτελεσματικά, καθώς η δομή του προσεγγίζει αυτή του φυσικού σμήγματος προσφέρει ελαφριά αντηλιακή κάλυψη έχει αντιβακτηριδιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Πώς να το χρησιμοποιήσω:

Προσθέστε τo στην κρέμα σας, προσώπου και σώματος για να επωφεληθείτε από τις αντιγηραντικές του ιδιότητες

Εφαρμόστε στο τριχωτό της κεφαλής και κατά μήκος των μαλλιών για ανακούφιση από ξηροδερμία και ενυδάτωση

Χρησιμοποιείστε ως καθαριστικό προσώπου, απλώνοντας σε στεγνό δέρμα και μετά ξεπλένοντας

Χρησιμοποιείστε ιδανικά ως συστατικό στην παραγωγή χειροποίητων καλλυντικών, καθώς είναι άοσμο και θα λειτουργήσει ως φυσικό συντηρητικό

Επιπλέον πληροφορίες

Ποσότητα

250 g., 500 g., 1 kg.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Βιολογικό Έλαιο Jojoba”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τίτλος

Go to Top