Βασιλέως Γεωργίου 9 | 2310 818208|info@pasatemponuts.gr

Αβοκάντο Λάδι ΒΙΟ

8,40 

Το έλαιο αβοκάντο ΒΙΟ είναι ένα πράσινο, πλούσιο λάδι με χαρακτηριστική μυρωδιά φρούτων αβοκάντο. Το ιδιαίτερο αυτό έλαιο παράγεται από ολόκληρο το φρούτο αβοκάντο με τη διαδικασία της ψυχρής έκθλιψης. Σαν προστατευτικό, επανορθώνει τις ξηρές και πολύ ξηρές επιδερμίδες. Η ανεκτικότητα της επιδερμίδας στο έλαιο αβοκάντο είναι πολύ υψηλή, δεν ερεθίζει και μπορεί ακόμη να εφαρμοστεί και στην περιοχή κοντά στα μάτια χωρίς φόβο. Γι’ αυτό το λόγο, πολλά προϊόντα για μωρά περιέχουν ένα υψηλό επίπεδο αυτού του ελαίου. Απαλότητα, λάμψη, ζωντάνια και ελαστικότητα είναι τα αποτελέσματα που θα παρατηρήσετε στην επιδερμίδα σας και στα μαλλιά σας μετά από λίγες μέρες μόνο χρήσης. Αυτό το έλαιο καταπραΰνει την αίσθηση ξηρότητας που προκαλείται από σοβαρούς τύπους μόλυνσης της επιδερμίδας (έκζεμα). Το λάδι Avocado ΒΙΟ είναι ένα ιδανικό συστατικό για καλλυντικά προϊόντα περιποίησης προσώπου και μαλλιών. Διατηρεί την επιδερμίδα υγιή και τη θρέφει αποτελεσματικά και σε βάθος. Χρησιμοποιήστε το λάδι Αβοκάντο αυτούσιο ή σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια. Αποτελεί ιδανικό συνθετικό των σπιτικών καλλυντικών και σαπουνιών σας – ειδικά για προϊόντα προσώπου και μαλλιών όπως είναι οι ενυδατικές κρέμες, τα lip balms, τα σαμπουάν και τα Hair Conditioners. Προτιμήστε το για τη περιποίηση της πολύ ξηρής, και γερασμένης επιδερμίδας, καθώς και για μαλλιά που έχουν χάσει τη λάμψη τους. Συσκευασία 100ml

Κατηγορία:

Περιγραφή

Το έλαιο αβοκάντο ΒΙΟ είναι ένα πράσινο, πλούσιο λάδι με χαρακτηριστική μυρωδιά φρούτων αβοκάντο. Το ιδιαίτερο αυτό έλαιο παράγεται από ολόκληρο το φρούτο αβοκάντο με τη διαδικασία της ψυχρής έκθλιψης. Σαν προστατευτικό, επανορθώνει τις ξηρές και πολύ ξηρές επιδερμίδες. Η ανεκτικότητα της επιδερμίδας στο έλαιο αβοκάντο είναι πολύ υψηλή, δεν ερεθίζει και μπορεί ακόμη να εφαρμοστεί και στην περιοχή κοντά στα μάτια χωρίς φόβο. Γι’ αυτό το λόγο, πολλά προϊόντα για μωρά περιέχουν ένα υψηλό επίπεδο αυτού του ελαίου. Απαλότητα, λάμψη, ζωντάνια και ελαστικότητα είναι τα αποτελέσματα που θα παρατηρήσετε στην επιδερμίδα σας και στα μαλλιά σας μετά από λίγες μέρες μόνο χρήσης. Αυτό το έλαιο καταπραΰνει την αίσθηση ξηρότητας που προκαλείται από σοβαρούς τύπους μόλυνσης της επιδερμίδας (έκζεμα). Το λάδι Avocado ΒΙΟ είναι ένα ιδανικό συστατικό για καλλυντικά προϊόντα περιποίησης προσώπου και μαλλιών. Διατηρεί την επιδερμίδα υγιή και τη θρέφει αποτελεσματικά και σε βάθος. Χρησιμοποιήστε το λάδι Αβοκάντο αυτούσιο ή σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια. Αποτελεί ιδανικό συνθετικό των σπιτικών καλλυντικών και σαπουνιών σας – ειδικά για προϊόντα προσώπου και μαλλιών όπως είναι οι ενυδατικές κρέμες, τα lip balms, τα σαμπουάν και τα Hair Conditioners. Προτιμήστε το για τη περιποίηση της πολύ ξηρής, και γερασμένης επιδερμίδας, καθώς και για μαλλιά που έχουν χάσει τη λάμψη τους. Συσκευασία 100ml

Το έλαιο αβοκάντο έχει εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά υποπροϊόντα και περιέχει το σπάνιο παλμιτολεϊκό οξύ.Το Λάδι Αβοκάντο ΒΙΟ (Αvocado Oil BIO) προέρχεται από το φυτό Persea Gratissima και είναι ιδανικό για διάφορες χρήσεις. Είναι πολύ πλούσιο σε λεκιθίνη και βιταμίνες Α, Β, C, D, Ε, Η, Κ, ΡΡ. Οι βιταμίνες Β και Ε δρουν αποδεδειγμένα ενάντια στη γήρανση. Η περιεκτικότητά του σε μη σαπωνοποιητικές ύλες, απαλύνει και αναδομεί την επιδερμίδα ενώ τονώνει το τριχωτό της κεφαλής. Το έλαιο αβοκάντο, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε λιπαρά υποπροϊόντα και του παλμιτολεϊκού οξέος, έχει πολύ υψηλή ικανότητα εξάπλωσης, ενώ απορροφάται εύκολα από το κανονικό δέρμα ή ακόμα και από δέρμα άγριο και ταλαιπωρημένο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το λάδι αβοκάντο χρησιμοποιείται συχνά σε κρέμες και λοσιόν. Το έλαιο αβοκάντο είναι ενυδατικό, καταπραΰνει τον κνησμό και βοηθά στην καταπολέμηση των λοιμώξεων. Διευκολύνει τη διαδικασία κατασκευής και ανάπλασης των κυττάρων του δέρματος και ενεργοποιεί την βασική ουσία για την αναδόμηση των ιστών του. Επιπλέον, είναι κατάλληλο για τον εμπλουτισμό των σαπουνιών και παράγει ένα λεπτό και κρεμώδη αφρό.

Το λάδι αβοκάντο έχει πολλαπλές χρήσεις στην κουζίνα. Είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά και θεωρείται καλό για την καρδιά λόγω του ότι βελτιώνει τα επίπεδα χοληστερόλης. Το Λάδι Αβοκάντου ΒΙΟ χρησιμοποιείται είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με άλλα έλαια βάσης για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Τέλος, σημαντικό είναι να γνωρίζουμε ότι τα έλαια βάσης είναι απαραίτητα στην αρωματοθεραπεία προκειμένου να αποτελέσουν τον “φορέα” στον οποίο θα προστεθούν τα αιθέρια έλαια.

Επιπλέον πληροφορίες

Ποσότητα

250 g., 500 g., 1 kg.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Αβοκάντο Λάδι ΒΙΟ”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τίτλος

Go to Top