Βασιλέως Γεωργίου 9 | 2310 818208|info@pasatemponuts.gr

Neem Λάδι BIO

8,90 

Το έλαιο Neem είναι ένα σκούρο κίτρινο, σχεδόν μαύρο έλαιο με χαρακτηριστική έντονη γεύση. Το Λάδι Neem ΒΙΟ (Neem Oil BIO) προέρχεται από το φυτό Azadirachta Indica. Το λάδι του neem, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και καταπραυντικό για το δέρμα. Εκτός από τις αντιμολυσματικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του, αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι το γεγονός πως είναι πολύ πλούσιο σε λιπαρά οξέα. Αυτό το καθιστά μοναδικό στην θεραπεία και προστασία του ιδιαίτερα ευαίσθητου δέρματος που ταλαιπωρείται από χρόνια προβλήματα και ερεθισμούς. Τα λαδι Νeem επίσης προσφέρει ζωντάνια και θρέψη στα κατεστραμμένα μαλλιά και είναι γνωστό συστατικό σε σαμπουάν και προϊόντα περιποίησης του τριχωτού της κεφαλής. Συσκευασία 100ml

Κατηγορία:

Περιγραφή

Το έλαιο Neem είναι ένα σκούρο κίτρινο, σχεδόν μαύρο έλαιο με χαρακτηριστική έντονη γεύση. Το Λάδι Neem ΒΙΟ (Neem Oil BIO) προέρχεται από το φυτό Azadirachta Indica. Το λάδι του neem, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και καταπραυντικό για το δέρμα. Εκτός από τις αντιμολυσματικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του, αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι το γεγονός πως είναι πολύ πλούσιο σε λιπαρά οξέα. Αυτό το καθιστά μοναδικό στην θεραπεία και προστασία του ιδιαίτερα ευαίσθητου δέρματος που ταλαιπωρείται από χρόνια προβλήματα και ερεθισμούς. Τα λαδι Νeem επίσης προσφέρει ζωντάνια και θρέψη στα κατεστραμμένα μαλλιά και είναι γνωστό συστατικό σε σαμπουάν και προϊόντα περιποίησης του τριχωτού της κεφαλής. Συσκευασία 100ml

Μία από τις πιο γνωστές ιδιότητές του είναι η εντομοαπωθητική, την οποία οφείλει στη σύνθετη δράση της ουσίας «αζαδιραχτίνη» που περιέχει. Στην καθαρή του μορφή βρίσκεται σε μία «παγωμένη» ουσιαστικά ημιρευστή κατάσταση. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ελαίου neem βρίσκονται στα λιπαρά του υποπροϊόντα. Το λάδι χρησιμοποιείται ως φυτικό και ζωικό συντηρητικό, καθώς αποβάλλει τα παράσιτα, όπως τον σκόρο ή τα ακάρεα. Το έλαιο Neem είναι δημοφιλές σε σαμπουάν για τα ζώα για να προστατεύει από παράσιτα, όπως φτέρες ή κρότωνες. Το Neem είναι ένα δημοφιλές φάρμακο στην ινδική ιατρική και χρησιμοποιείται στις διδασκαλίες της Αγιουρβέδα.

Στα καλλυντικά είναι δημοφιλές καθώς αφήνει την επιδερμίδα λεία και απαλή. Xρησιμοποιείται σε λοσιόν καθαρισμού, έλαια, κρέμες και για την παρασκευή σαπουνιών.

Το Λάδι Neem ΒΙΟ χρησιμοποιείται είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με άλλα έλαια βάσης για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Τέλος, σημαντικό είναι να γνωρίζουμε ότι τα έλαια βάσης είναι απαραίτητα στην αρωματοθεραπεία προκειμένου να αποτελέσουν τον “φορέα” στον οποίο θα προστεθούν τα αιθέρια έλαια.

INCI-name: Melia Azadirachta Seed οil

Εφαρμογή: Καλλυντικά

Πιστοποιήσεις: certified by Prüfgesellschaft mbH / COSMOS certified 100% bio (organic) / Kosher

Προέλευση: Γερμανία

Επιπλέον πληροφορίες

Ποσότητα

250 g., 500 g., 1 kg.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Neem Λάδι BIO”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τίτλος

Go to Top