Βασιλέως Γεωργίου 9 | 2310 818208|info@pasatemponuts.gr

Βερικοκέλαιο ΒΙΟ

9,90 

Το βερικοκέλαιο χρησιμοποιείται ως βάση για τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος λόγω της πλούσιας περιεκτικότητάς του σε έλαιο και λινολεϊκό οξύ. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για ώριμο και ευαίσθητο δέρμα, καθώς είναι ήπιο, δεν αφήνει αίσθηση λιπαρότητας και απορροφάται γρήγορα από το δέρμα. Το βερικοκέλαιο φημίζεται για την υγιή λάμψη που χαρίζει στο δέρμα. Συσκευασία 100ml Η βιομηχανία καλλυντικών εκτιμά το βερικοκέλαιο λόγω του ενυδατικού, θρεπτικού και καταπραϋντικού αποτελέσματός του. Επιπλέον, ενδυναμώνει τον ιστό του δέρματος, ενεργοποιεί το μεταβολισμό και υποστηρίζει την αναγέννηση των κυττάρων. Το βερικοκέλαιο χρησιμοποιείται σε σαμπουάν κατά της πιτυρίδας, αντιγηραντικές φόρμουλες, λοσιόν μετά την ηλιοθεραπεία, έλαια μασάζ και προϊόντα βρεφικής φροντίδας.

Κατηγορία:

Περιγραφή

Το βερικοκέλαιο χρησιμοποιείται ως βάση για τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος λόγω της πλούσιας περιεκτικότητάς του σε έλαιο και λινολεϊκό οξύ. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για ώριμο και ευαίσθητο δέρμα, καθώς είναι ήπιο, δεν αφήνει αίσθηση λιπαρότητας και απορροφάται γρήγορα από το δέρμα. Το βερικοκέλαιο φημίζεται για την υγιή λάμψη που χαρίζει στο δέρμα. Συσκευασία 100ml Η βιομηχανία καλλυντικών εκτιμά το βερικοκέλαιο λόγω του ενυδατικού, θρεπτικού και καταπραϋντικού αποτελέσματός του. Επιπλέον, ενδυναμώνει τον ιστό του δέρματος, ενεργοποιεί το μεταβολισμό και υποστηρίζει την αναγέννηση των κυττάρων. Το βερικοκέλαιο χρησιμοποιείται σε σαμπουάν κατά της πιτυρίδας, αντιγηραντικές φόρμουλες, λοσιόν μετά την ηλιοθεραπεία, έλαια μασάζ και προϊόντα βρεφικής φροντίδας.

To Βερικοκελαιο ΒΙΟ C.P (Apricot Kernel Oil Cold Pressed) προέρχεται από το φυτό Prunus Armeniaca. Είναι ένα λάδι πλούσιο σε βιταμίνες που χρησιμοποιείται κυρίως από άτομα με ευαίσθητη επιδερμίδα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που αποτελεί έλαιο βάσης για καλλυντικά προϊόντα που σχετίζονται με την περιποίηση του προσώπου. Το Βερικοκέλαιο ΒΙΟ περιέχει Ολεϊκό (Ωμέγα9) και Λινολεϊκό οξύ – συστατικά που συνεισφέρουν στην αναζωογόνηση των κυττάρων της επιδερμίδας. Περιέχει επίσης βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, Β17 και Ε.

Εφαρμογή σε τρόφιμα: Στην κουζίνα το βερικοκέλαιο χρησιμοποιείται για την παρασκευή επιδορπίων. Επιπλέον, πρόκειται για μια φθηνή εναλλακτική λύση του αμυγδαλέλαιου. Το Βερικοκέλαιο ΒΙΟ χρησιμοποιείται είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με άλλα έλαια βάσης για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Τέλος, σημαντικό είναι να γνωρίζουμε ότι τα έλαια βάσης είναι απαραίτητα στην αρωματοθεραπεία προκειμένου να αποτελέσουν τον “φορέα” στον οποίο θα προστεθούν τα αιθέρια έλαια. INCI-name: Prunus Armeniaca Kernel Oil Εφαρμογή: Καλλυντικά, τρόφιμα Πιστοποιήσεις: GR-BIO-10, DE-ÖKO-007 / Kosher / COSMOS certified 100% bio (organic) Προέλευση: Γερμανία

Επιπλέον πληροφορίες

Ποσότητα

250 g., 500 g., 1 kg.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Βερικοκέλαιο ΒΙΟ”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τίτλος

Go to Top