Βασιλέως Γεωργίου 9 | 2310 818208|info@pasatemponuts.gr
ΕΙΔΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ2024-04-04T13:20:27+00:00

ΕΙΔΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Κατηγορίες Προϊόντων

  • Εξαντλημένο!
    Η μελάσα Emelia είναι φτιαγμένη από ζαχαροκάλαμο και είναι μια Yπερτροφή που από μόνη της μπορεί να καλύψει το μεγαλύτερο φάσμα των διατροφικών αναγκών του ανθρώπου100% καθαρή μελάσα απο ζαχαροκάλαμο.    
  • Περιγραφή Φυτική βιολογική κρέμα μαγειρικής με βάση το αμύγδαλο η οποία αποτελεί εναλλακτική πρόταση στις ζωικές κρέμες μαγειρικής και στις κρέμες μαγειρικής σόγιας. Δεν περιέχει γλουτένη,πρόσθετη ζάχαρη και είναι προιόν 100% vegan
  • Περιγραφή Μπεσαμέλ, ιδανική για μαγείρεμα με όλα τα φαγητά, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με όξινα τρόφιμα όπως λεμόνια, κρασί ή μουστάρδα, αφού δεν πήζει κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Δοκιμάστε τη σε σάλτσες, σούπες, λαχανικά, επιδόρπια ακόμη και στον καφέ ή στο τσάι δίνοντας μια άλλη νότα. Δεν περιέχει γαλακτοκομικά, σόγια και γλουτένη.
  • Η Sukrin Icing (πρώην Melis) είναι το μοναδικό φυσικό γλυκαντικό που αντικαθιστά απόλυτα σε υφή και σε γλυκύτητα την κλασική ζάχαρη άχνη (1:1). • Είναι 100% φυσική • Έχει 0 θερμίδες • Έχει 0gr καθαρούς υδατάνθρακες • Δεν επηρεάζει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα (GI:0 Γλυκαιμικός Δείκτης) • Έχει την υφή και τη γλύκα της άχνης ζάχαρης • Χωρίς τεχνητά χρώματα, πρόσθετα ή συντηρητικά Η Sukrin Icing διαλύεται πιο εύκολα από την κλασική Sukrin, κάτι που κάνει την χρήση της ιδανική για: – Άψητα κέικ και επιδόρπια (π.χ. cheesecakes) – Γλάσο: τυρί κρέμα, βουτυρόκρεμα, γλάσο σοκολάτας, κ.λ.π. – Παγωμένο τσάι και άλλα κρύα ποτά – Smoothies και φρούτα – Διακόσμηση & Πασπάλισμα – Γιαούρτι
  • Η αυθεντική Sukrin είναι το μοναδικό φυσικό γλυκαντικό από ερυθριτόλη! Μοιάζει απόλυτα σε υφή και εμφάνιση με την κοινή ζάχαρη αλλά η γεύση της είναι ελαφρώς λιγότερο γλυκιά (περίπου 70%). Είναι κατάλληλη για διατροφή χαμηλών υδατανθράκων και για διαβητικούς! Θα θέλατε να μειώσετε την κατανάλωση ζάχαρης, αλλά χωρίς τεχνητά γλυκαντικά; Τότε η Sukrin είναι η τέλεια επιλογή. • Είναι 100% φυσική • Έχει 0 θερμίδες • Δεν βλάπτει τα δόντια • Δεν επηρεάζει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα (GI: 0 – Γλυκαιμικός Δείκτης) • Όμοια γεύση, υφή και εμφάνιση με την κοινή ζάχαρη • Έχει 0gr καθαρούς υδατάνθρακες • Λειτουργεί ως αντιοξειδωτικό στο σώμα Η Sukrin επιτρέπει σε όλους να απολαμβάνουν γλυκές λιχουδιές ως μέρος της καθημερινής τους διατροφής, χωρίς ενοχές!
  • ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΠΕΡΜΠΟΝ STICK BIO 1Χ5g Η Biovegan προμηθεύεται τη βανίλια bourbon αποκλειστικά από τη Μαδαγασκάρη και συνεργάζεται απευθείας με τις τοπικές αγροτικές οικογένειες. Η βανίλια Bourbon, δίνει σε πολλά πιάτα κάτι το μοναδικό με το άρωμα και τη γεύση της. Οι λευκοί κρύσταλλοι βανιλίνης στο λοβό, είναι σημάδι υψηλής ποιότητας και πολύ υψηλής περιεκτικότητας σε βανιλίνη. Επίσης, μην πετάτε τον λοβό αφού τον ξύσετε, καθώς μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να αρωματίσετε τη ζάχαρη, το τσάι ή το φυτικό σας ρόφημα, αλλά και σε διάφορα αλμυρά συστατικά όπως ξύδι, λάδι, αλάτι, πιπέρι ή μουστάρδα, όπου συνδυάζονται υπέροχα με τη βανίλια. Πώς να χρησιμοποιήσετε το φασόλι βανίλιας bourbon: Κόψτε το λοβό κατά μήκος με τη μύτη ενός μαχαιριού. Ξύστε τον πολτό βανίλιας κατά μήκος.
  • ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΠΕΡΜΠΟΝ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ BIO 26gr Το εκχύλισμα βανίλιας caBIOke αποτελεί ιδανική λύση για τις συνταγές σας. Το caBIOke Vanilla-Extract είναι ιδανικό για ψήσιμο και μαγείρεμα. Χρησιμοποιήστε το στον καφέ, στις κρέμες, στα επιδόρπια στο γιαούρτι και τις φρουτοσαλάτες. Είναι το μοναδικό εκχύλισμα βανίλιας στην αγορά που δεν περιέχει αλκοόλ! Όταν περιέχεται το αλκοόλ βοηθά το άρωμα να αναδύεται πιο έντονα. Όπως ακριβώς και η φυσική βανίλια. Το βιολογικό εκχύλισμα Μαδαγασκάρης-Bourbon είναι vegan, και δεν περιέχει αλκοόλ
  • ΑΓΑΡ ΑΓΑΡ ΒΙΟ 30gr Προερχόμενο από ένα είδος κόκκινων φυκιών, το άγαρ άγαρ είναι ένα δημοφιλές συστατικό εδώ και αιώνες. Σήμερα, είναι πιο φημισμένο ως μια χορτοφαγική και vegan εναλλακτική λύση της ζωικής ζελατίνης. Είναι ένας ζελατινώδης πολυσακχαρίτης που χρησιμοποιείται ως σταθεροποιητικός και παχυντικός παράγοντας για το πήξιμο πολλών προϊόντων διατροφής, όπως τα ζελέ, οι σούπες, οι σάλτσες, τα επιδόρπια, τα παγωτά και πολλά άλλα.
  • ΖΑΧΑΡΗ RAPADURA (SUCANAT) BIO 400ΓΡ Η πιο ακατέργαστη μορφή ζάχαρης που παράγεται από το ζαχαροκάλαμο και μπορεί να αντικαταστήσει την κοινή ζάχαρη. Στην διαδικασία παραγωγής της, εξάγεται ο χυμός από το ζαχαροκάλαμο, τον φιλτράρουν για να φύγουν οι ίνες και κατόπιν τον σιγοβράζουν σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες να φύγει το νερό και να μείνουν οι κόκκοι. Η ζάχαρη Rapadura περιέχει επίσης βιταμίνες A, C, B1, B2, B6, νιασίνη και παντοθενικό οξύ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αναλογία 1:1 ως αντικατάσταση της λευκής ή της καφέ ζάχαρης σε όλα τα είδη ποτών, ψησίματος και μαγειρέματος.
  • Ζάχαρη ακατέργαστη λευκή από τα άνθη της καρύδας. 100% Φυσική χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά. Η ζάχαρη καρύδας παρασκευάζεται από το νέκταρ του λουλουδιού της καρύδας. Αφού συλλεχθεί, το νέκταρ μετατρέπεται σε μια νοστιμότατη, αρωματική και πλούσια σε γεύση ζάχαρη. Είναι 100% φυσική χωρίς θερμική επεξεργασία και μπορεί να αντικαταστήσει την ραφιναρισμένη ζάχαρη σε διάφορες χρήσεις. Χρήση : Στον καφέ, στο τσάι, τις γρανίτες, στα παγωτά, στο γιαούρτι, στην ζαχαροπλαστική και στα αρτοσκευάσματα.
    Ποσότητα
    100 g.250 g.500 g.
  • Ζάχαρη Καρύδας ΒΙΟ

    0,99 4,99 
    Ένα νόστιμο φυσικό υποκατάστατο της κρυσταλλικής ζάχαρης, η ζάχαρη από κοκοφοίνικα προέρχεται από το νέκταρ των ανθέων του δέντρου. Έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και μικρή περιεκτικότητα σε φρουκτόζη. Αποτελείται κατά το μεγαλύτερο ποσοστό από σακχαρόζη και κατά ένα αρκετά μικρότερο από γλυκόζη και φρουκτόζη. Ενώ δεν είναι κενή θερμίδων, λόγω του χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη της, οι θερμίδες απορροφώνται με πιο αργό ρυθμό από ότι αυτές της ραφιναρισμένης ζάχαρης. Είναι μια υγιεινή επιλογή για όσους θέλουν να ελέγξουν τα επίπεδα του σακχάρου τους, πάσχουν από διαβήτη ή θέλουν να λαμβάνουν λιγότερες θερμίδες από τη διατροφή τους.
    Ποσότητα
    100 g.250 g.500 g.
  • Ζάχαρη Καστανή

    1,45 2,90 
    ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ Η καστανή ζάχαρη, όπως προαναφέρθηκε, δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερες διαφορές στη διατροφική της αξία σε σχέση με τη λευκή ζάχαρη. Προσδίδει ουσιαστικά σχεδόν τις ίδιες θερμίδες με την λευκή ζάχαρη, δηλαδή περίπου 17 θερμίδες ανά μερίδα (1 κ. γλυκού). Οι θερμίδες προέρχονται κυρίως από υδατάνθρακες και συγκεκριμένα από σάκχαρα, καθώς η περιεκτικότητά της σε λίπος και πρωτεΐνες είναι μηδενική. Σχετικά με τα υπόλοιπα θρεπτικά συστατικά, η καστανή ζάχαρη περιέχει λίγο περισσότερα από ότι η λευκή λόγω της περιεκτικότητάς της σε μελάσα. Συγκεκριμένα, περιέχει μικρές ποσότητες μετάλλων όπως ασβέστιο, κάλιο, σίδηρο και μαγνήσιο, ωστόσο οι συγκεντρώσεις αυτές είναι πολύ μικρές και επομένως, δεν υπερτερεί ως προς τη διατροφική της αξία συγκριτικά με τη λευκή Η ΚΑΣΤΑΝΗ ΖΑΧΑΡΗ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ Η καστανή ζάχαρη μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους τόσο σε γλυκές όσο και σε αλμυρές συνταγές. Τόσο η λευκή όσο και η καστανή ζάχαρη αξιοποιείται με τον ίδιο τρόπο, ωστόσο η τελευταία λόγω της περιεκτικότητά της σε μελάσα μπορεί να επηρεάσει περισσότερο το χρώμα, τη γεύση και την υφή του τελικού προϊόντος. Για παράδειγμα, επειδή η μελάσα έχει την ικανότητα να συγκρατεί υγρασία, η χρήση της καστανής ζάχαρης στις συνταγές μπορεί να οδηγήσει στη δημιουργία μαλακών αλλά και ταυτόχρονα συμπαγών προϊόντων. Αντίθετα, η χρήση της λευκής ζάχαρης επιτρέπει την δημιουργία αέρα με αποτέλεσμα να προκύπτουν πιο αφράτα προϊόντα.  
    Ποσότητα
    500 g.1 kg.
  • Η καστανή ζάχαρη ουσιαστικά είναι η άσπρη κρυσταλλική ζάχαρη από την οποία δεν έχει αφαιρεθεί εξ’ ολοκλήρου η μελάσα (στην οποία βρίσκονται και όλα τα θρεπτικά συστατικά) ή στην οποία έχει προστεθεί και πάλι ποσότητα από τη μελάσα που απομακρύνθηκε κατά την αρχική διαδικασία. Έχει λίγο πιο έντονη γεύση από την άσπρη ζάχαρη ενώ οφείλει το χρώμα της και τα θρεπτικά της συστατικά στην παρουσία της μελάσας στη δομή της. Είναι λιγότερο κατεργασμένη από την λευκή ζάχαρη με αποτέλεσμα να μην αυξάνει απότομα τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Σε σύγκριση με την άσπρη ζάχαρη λοιπόν έχει μικρότερο γλυκαιμικό δείκτη, περισσότερα θρεπτικά συστατικά και ελάχιστα λιγότερες θερμίδες. ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ Η καστανή ζάχαρη, όπως προαναφέρθηκε, δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερες διαφορές στη διατροφική της αξία σε σχέση με τη λευκή ζάχαρη. Προσδίδει ουσιαστικά σχεδόν τις ίδιες θερμίδες με την λευκή ζάχαρη, δηλαδή περίπου 17 θερμίδες ανά μερίδα (1 κ. γλυκού). Οι θερμίδες προέρχονται κυρίως από υδατάνθρακες και συγκεκριμένα από σάκχαρα, καθώς η περιεκτικότητά της σε λίπος και πρωτεΐνες είναι μηδενική. Σχετικά με τα υπόλοιπα θρεπτικά συστατικά, η καστανή ζάχαρη περιέχει λίγο περισσότερα από ότι η λευκή λόγω της περιεκτικότητάς της σε μελάσα. Συγκεκριμένα, περιέχει μικρές ποσότητες μετάλλων όπως ασβέστιο, κάλιο, σίδηρο και μαγνήσιο, ωστόσο οι συγκεντρώσεις αυτές είναι πολύ μικρές και επομένως, δεν υπερτερεί ως προς τη διατροφική της αξία συγκριτικά με τη λευκή  
    Ποσότητα
    500 g.1 kg.
  • Το κόμμι γκουάρ χρησιμοποιείται στα τρόφιμα κυρίως ως πυκνωτικό μέσο, ομογενοποιητής και σταθεροποιητής σε ποσότητες μικρότερες του 1% του βάρους του τροφίμου. Αποτελεί συστατικό ομογενοποίησης σαλτσών και κρεμών και βελτιώνει τη δομή και τη συνοχή των παρασκευασμάτων σας. Προιόν κατάλληλο για χορτοφάγους, δεν περιέχει γλουτένη, λακτόζη Αποτελεί καλή εναλλακτική για άτομα τα οποία δεν καταφέρνουν να καταναλώσουν την απαραίτητη ημερήσια πρόσληψη φυτικών ινών ή για άτομα που αποκλείουν τις φυτικές ίνες από το διαιτολόγιό τους. Διαλύεται εύκολα στο νερό Ιδιότητες : Βοηθάει στη δυσκοιλιότητα, πλόυσιο σε φυτικές ίνες, Λόγω όλων των σταθεροποιητικών ιδιοτήτων του, μπορεί να μειώσει το επίπεδο της χοληστερόλης και της γλυκόζης του αίματος, και έτσι πιθανώς να είναι αποτελεσματικό στη θεραπεία του διαβήτη και της παχυσαρκίας. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας λόγω της ικανότητάς του να απορροφά την το νερό και να δώσει ένα αίσθημα κορεσμού.
  • Κουβερτούρα bitter

    1,25 6,25 
    Τι Είναι η Μπιτερ Σοκολατα Η μπιτερ σοκολατα διαφέρει από τη σοκολάτα υγείας, τη γάλακτος και τη λευκή σοκολάτα (ή την Toffee Σοκολάτα) όσον αφορά την πολυπλοκότητα και την ποικιλομορφία του κακάο. Είναι τα συστατικά και οι ποσότητες τους που διαφοροποιούν τη bitter, τη μαύρη, τη λευκή και τη σοκολάτα γάλακτος. Το κακάο, της είναι το κύριο συστατικό και αυτό είναι που της δίνει όλη τη δύναμη και τη λεπτότητα.
    Ποσότητα
    100 g.250 g.500 g.
  • Από σοκολάτα υψηλής ποιότητας που λιώνει τέλεια, η πλάκα Κουβερτούρας με κακάο και γλυκαντικό φυσικής προέλευσης από το φυτό Stevia έχει βελούδινη υφή, πλούσιο άρωμα και εξασφαλίζει υπέροχο αποτέλεσμα και γεύση, ακόμα και στις πιο απαιτητικές σοκολατένιες δημιουργίες. Είναι ιδανική για όσους λατρεύουν τα σοκολατένια γλυκίσματα, αλλά προσέχουν τη διατροφή τους.
    Ποσότητα
    100 g.250 g.500 g.
  • Η μελάσα Emelia είναι φτιαγμένη από ζαχαροκάλαμο και είναι μια Yπερτροφή που από μόνη της μπορεί να καλύψει το μεγαλύτερο φάσμα των διατροφικών αναγκών του ανθρώπου100% καθαρή μελάσα απο ζαχαροκάλαμο.    
  • To μπεΐκιν πάουντερ είναι ένα σημαντικό συστατικό που βοηθάει στην διόγκωση της ζύμης σε μια ευρεία ποικιλία προϊόντων ζαχαροπλαστικής . Είναι ιδανικό για κέικ ή άλλα γλυκίσματα. Εάν δεν το έχετε στο ντουλάπι σας για τη συνταγή είναι αρκετά εύκολο να το αντικαταστήσετε. Χρησιμοποιήστε μαγειρική σόδα (διττανθρακικό νάτριο) και ένα όξινο συστατικό για τη συνταγή σας. Επειδή πολλά συστατικά στην κουζίνα μας είναι όξινα, έχετε πολλές επιλογές. Είναι κατάλληλο για vegans. Προϊόν Leckers - Εισάγεται από Γερμανία.
  • Συμπυκνωμένη πάστα από βανίλια εξαιρετικής ποιότητας, ιδανική για τον αρωματισμό των γλυκών σας! Χρησιμοποιήστε το σε όλες σε τις δημιουργίες όπως κέικ, παγωτά, βουτυρόκρεμα, γιαούρτι, κρέμες γάλακτος και πολλά ακόμη. Το άρωμα της είναι μεθυστικό. Θα γίνει ο αγαπημένος φίλος των γλυκών σας!
  • ΣΙΡΟΠΙ ΑΓΑΒΗΣ ΒΙΟ 500ml Αποτελεί τη νέα μόδα στα φυσικά γλυκαντικά. Το νέκταρ ή σιρόπι Αγαύης (αγάβης) προέρχεται από την αγαύη που δεν είναι τίποτε άλλο, παρά το κακτοειδές φυτό από το οποίο παίρνουμε και την τεκίλα. Το νέκταρ αγαύης ειναι πιο γλυκό από το μέλι αλλά χάρη στο χαμηλό γλυκαιμικό του δείκτη, δεν προκαλεί απότομες αυξομειώσεις στα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα. Το θετικό του στοιχείο είναι πως με ελάχιστη ποσότητα του νέκταρ παίρνεις την γλύκα που θέλεις. Στην περίπτωση της ζάχαρης, θα χρειαζόσουν 3 φορές μεγαλύτερη ποσότητα. Το κακό είναι πως εξαιτίας της σπανιότητάς του είναι πιο ακριβό και εύκολα θα υπάρξει σε έλλειψη.
  • ΣΙΡΟΠΙ ΣΦΕΝΔΑΜΟΥ ΒΙΟ 250ml Σιρόπι σφένδαμου φτιάχνεται από τον χυμό των δέντρων maple. Στο κρύο κλίμα του Καναδά που αναπτύσσονται τα δέντρα αποθηκεύουν άμυλο στις ρίζες και στον κορμό τους πριν από τον Χειμώνα. Αρχές της Άνοιξης και για λίγες μόνο εβδομάδες, καθώς σταδιακά σκουραίνει και πικραίνει, κάνουν τρύπες στους κορμούς των δέντρων και συγκεντρώνουν τον χυμό σε κουβάδες. Το σιρόπι σφένδαμου μετά την περισυλλογή του θερμαίνεται για να αποβάλει το νερό που περιέχει στη φυσική του μορφή. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του είναι η περιεκτικότητα του σε μαγγάνιο και ψευδάργυρο, επίσης να γνωρίζετε ότι τα δύο κουταλάκια του γλυκού αποδίδουν και 34 θερμίδες. Το σιρόπι σφενδάμου είναι ένα υγιεινό γλυκαντικό, πλούσιο σε διατροφικά στοιχεία, που συνοδεύει μούσλι, ροφήματα, πουτίγκες, επιδόρπια, γιαούρτι κ.α. Η διαφορά του από το μέλι είναι ότι όταν θερμανθεί δεν χάνει τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά του. Το νόστιμο αυτό γλυκαντικό είναι αντιοξειδωτικό και περιέχει ριβοφλαβίνη, που είναι απαραίτητη για την παραγωγή ενέργειας. Επίσης περιέχει αρκετό ψευδάργυρο, αλλά και ασβέστιο. Τόσο η υφή όσο και η γεύση του ταιριάζουν πολύ με παγωτό ή με το γιαούρτι.Προϊόν Vermont Εισάγεται από Καναδά
  • Οι σταγόνες σοκολάτας έρχονται σε διαστάσεις ίδιου μεγέθους, που η καθεμία συνήθως ζυγίζει 0,5 γραμμάρια. Ονομάζονται επίσης «σταγόνες» επειδή είναι στρογγυλές και επίπεδες. Άλλα ονόματα, όπως τσιπσ σοκολατασ ή drops, αναφέρονται στο ίδιο ή ελαφρώς πιο σφαιρικού σχήματος σοκολάτας. Αυτή η πρακτική μορφή τα κάνει μια καλή επιλογή για κάθε είδους συνταγές και παρασκευές από προϊόντα της σοκολάτας καθώς λιώνουν πολύ πιο εύκολα. Οι σταγόνες σοκολάτας είναι εύκολες στη χρήση σε όλα τα αγαπημένα σας επιδόρπια! Η Σοκολατα Κουβερτουρα Σταγονες έρχεται σε αυτή τη μορφή και η περιεκτικότητά της σε βούτυρο κακάο, άνω του 31%, είναι ζωτικής σημασίας για την επικάλυψη και το τύπωμα.
    Ποσότητα
    100 g.250 g.500 g.

Τίτλος

Go to Top